1 jaar KOOSS - kooss

#Spot•on matching.

1 jaar KOOSS

Afgelopen donderdag 1 september bestond KOOSS 1 jaar! Een moment dat ik zelf bijna was vergeten mits er niet een aantal lieve mensen me eraan hadden herinnerd. Een jubileum van 1 jaar is voor mij nog niet het moment om grootse woorden te gaan spreken maar misschien wel het moment om even kort stil te staat bij wat het me heeft gebracht.

 

Na 22 jaar loondienst bij 2 mooie werkgevers was het moment om zelfstandig te gaan echt wel even spannend. Maar wat een super jaar heb ik achter de rug. Een jaar met een zeer uitdagende arbeidsmarkt, een groeiend aantal vacatures, dalend aantal werkelozen en een krapte die we niet eerder kenden. Dit vergt nogal wat pro-activiteit, out of the box denken, doorzettingsvermogen en vasthoudendheid.

 

Een jaar waarin ik veel heb geleerd over het ondernemerschap, mezelf en de mensen om me heen. Veel leuke opdrachten bij relaties die ik al jarenlang ken maar ook bij heel wat nieuwe, gave en ambitieuze bedrijven. Leuke, gemotiveerde mensen leren kennen op zoek naar een nieuwe baan, en heel wat mensen blij gemaakt met een toffe nieuwe uitdaging. Dank aan iedereen die mij het vertrouwen gaf om voor ze aan de slag te gaan.

 

En daar doe ik het voor, mensen blij maken met elkaar! Werkgevers en werknemers die gelukkig worden van de spot•on match maken mij ook gelukkig! Zo hoop ik nog heel veel jaren door te mogen gaan in dit mooie vak.

Heeft u personeel nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe collega welke direct bij u in dienst treedt? KOOSS ontzorgt u met de wervingscampagne en selectieprocedure en brengt enkel een selectief aanbod van potentiële matches bij u onder de aandacht.

Neem direct contact met ons op.
whatsapp KOOSS