Werkzoekenden - kooss

#Spot•on matching

Voor werkzoekenden

Je zoekt een nieuwe baan of misschien nog niet direct maar wil je gewoon eens sparren met iemand die midden tussen de werkgevers en het aanbod van vacatures staat? Maak dan een afspraak met ons en kom langs voor een goed gesprek over jou!

#Spot•on matching

Wie ben jij?

We willen weten wie je bent, wat je vaardigheden zijn, je vrijetijdsbesteding maar ook wat je graag nog wilt leren of juist niet. Door samen, geheel vrijblijvend en vooral relaxed een kop koffie (of wat anders ;-)) te drinken komen we achter je wensen. En wie weet welke mogelijkheden wij daarbij zien! Want ook al staat de perfecte vacature niet op onze site dan wil dat niet zeggen dat we deze niet voor je hebben of kunnen creëren. Wij vinden het prettig om vanuit jou te werken en gaan pas aan de slag als we je uitgebreid gesproken hebben. We zetten daarna lijntjes uit binnen ons netwerk of geven je tips waar jij mee verder kan!

Met de juiste motivatie is er voor iedereen een baan. KOOSS streeft naar jouw perfecte baan!

Bel voor een afspraak of vul je gegevens hier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Heeft u personeel nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe collega welke direct bij u in dienst treedt? KOOSS ontzorgt u met de wervingscampagne en selectieprocedure en brengt enkel een selectief aanbod van potentiële matches bij u onder de aandacht.

Neem direct contact met ons op.
whatsapp KOOSS