Werkgevers - kooss

#Spot•on matching

Voor werkgevers

De weg naar een nieuwe collega is vaak tijdrovend, uitdagend en een vak apart. Waar vroeger een advertentie in de lokale krant volstond wordt er tegenwoordig erg veel van u verwacht als het om werven gaat. KOOSS gaat graag de uitdaging voor en met u aan, dit is namelijk waar we goed in zijn!

KOOSS is uw betrouwbare partner in wervingstrajecten. Samenwerking is ook echt samenwerken. Binding, synergie en het juiste gevoel zijn basiselementen van onze werkwijze. Wij willen een verlengstuk van uw organisatie zijn, wij kennen u, uw mensen, leidinggevenden en organisatie waardoor de borging van capaciteit, kwaliteit en continuïteit gegarandeerd worden.

Digitalisering verandert ook recruitmentprocessen. KOOSS gelooft in moderne communicatietechnieken, social media en assessments gecombineerd met ‘ouderwets’ netwerken, persoonlijke gesprekken en veelvuldig persoonlijk contact. Door de kleinschaligheid van KOOSS is er voldoende tijd en ruimte om persoonlijk met kandidaten in gesprek te gaan en intrinsieke motivatie, ambitie en kwaliteiten te doorgronden waardoor er nog beter gematcht kan worden.

 

#Spot•on matching

Werving & selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe collega welke direct bij u in dienst treedt? KOOSS ontzorgt u met de wervingscampagne en selectieprocedure en brengt enkel een selectief aanbod van potentiële matches bij u onder de aandacht. Wij factureren u een eenmalige fee en u neemt de medewerker direct zelf in dienst.

#Spot•on matching

Uitzenden

Heeft u behoefte heeft aan meer flexibiliteit in het personeelsbestand, tijdelijke invulling van een piek, ziekte of zwangerschapsverlof? Of wenst u gewoon een wat langere proeftijd? Maak dan gebruik van onze dienstverlening op basis van uitzenden. Flexwerkers worden dan op basis van het ‘uurtje-factuurtje’ principe aan u ter beschikking gesteld. Hierbij kunt u relatief eenvoudig op- en afschalen maar indien gewenst, na een vooraf bepaalde periode, ook mensen zelf in dienst nemen.

Flexpedia Uitzenden BV is onze partner op het gebied van uitzendsoftware en HR services. Deze specialist is onder andere aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Dit betekent dat u zaken doet met een betrouwbare partij en geldt er voor u als inlener een fiscale vrijwaring inzake de inlenersaansprakelijkheid.

https://www.flexpedia.nl/kennisbank/certificaten-downloads/

whatsapp KOOSS