KOOSS in Stadskrant Veghel - kooss

#Spot•on matching.

KOOSS in Stadskrant Veghel

VEGHEL | Al ruim 22 jaar is Kelly Oosterom werkzaam in de uitzendbranche. Tot volle tevredenheid deed zijn dat in loondienst, maar ze besloot haar hart te volgen en een eigen bureau te starten. Sinds 1 september is KOOSS recruitment & flex een feit.

Kapitaal
KOOSS bemiddelt zowel hoog- als laag- tot niet-opgeleid personeel, met name voor productie, logistiek, techniek en administratief. “Werknemers zijn het kapitaal van een bedrijf, de motor. Dat probeer ik werkgevers altijd duidelijk te maken. En voor iedere werkzoekende geldt: werk is zo belangrijk voor je. Het is goed om ergens bij te horen, je steentje te kunnen bijdragen.”
Tot slot die naam, KOOSS. Kelly lacht als ze aan haar uitleg begint. “Ik was een beetje aan het spelen met letters en woorden: Kelly Oosterom Oss. Ik woon in Oss, dacht er nog even aan om me in Oss te vestigen, maar hier in Veghel ben ik geboren, werk ik al mijn hele leven en heb ik mijn netwerk. Dus het was eigenlijk logisch dat het Veghel zou worden. Maar de naam vond ik wel lekker klinken. Bovendien, Koos den Otter was mijn eerste werkgever. De cirkel is dus rond!”

KOOSS recruitment & flex is gevestigd aan de Pater van den Elsenlaan 22 in Veghel. Info: www.kooss.nl

Heeft u personeel nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe collega welke direct bij u in dienst treedt? KOOSS ontzorgt u met de wervingscampagne en selectieprocedure en brengt enkel een selectief aanbod van potentiële matches bij u onder de aandacht.

Neem direct contact met ons op.
whatsapp KOOSS