KOOSS in Stadskrant Veghel - kooss

#Spot•on matching.

KOOSS in Stadskrant Veghel

VEGHEL | Al ruim 22 jaar is Kelly Oosterom werkzaam in de uitzendbranche. Tot volle tevredenheid deed zijn dat in loondienst, maar ze besloot haar hart te volgen en een eigen bureau te starten. Sinds 1 september is KOOSS recruitment & flex een feit.

Een stage bij Hobij zorgde er in de jaren negentig voor dat Kelly Oosterom verknocht raakte aan het uitzendwerk. Daarna volgden jarenlange dienstverbanden bij Otter-Westelaken en Koflexwerk (het huidige FeelFlex) tot ze dit jaar besloot haar eigen koers te gaan varen. “Ik had het prima naar mijn zin bij FeelFlex, maar het is een enorme organisatie geworden. Ik had diverse managementtaken en merkte dat mijn hart toch echt ‘op de werkvloer’ ligt”, aldus Kelly, die, zoals ze zegt, graag ‘met haar poten in de klei staat’.

“Ik vind het leuk om te werken met diegenen waar het om draait. Dus persoonlijk contact met bedrijven en werkzoekenden en zorgen voor een juiste match.”

Uitdaging
Kelly beseft dat ze instapt in roerige tijden. De arbeidsmarkt is momenteel redelijk overspannen en de vraag naar personeel staat niet in verhouding tot het aanbod van mensen. “Maar: dat is voor mij juist een uitdaging”, stelt de 41-jarige. “Bijna alle bedrijven zijn op zoek naar mensen. Ik ben woensdag open gegaan en word sindsdien platgebeld. In slechte economische tijden gebeurt dat door mensen die op zoek zijn naar werk. Nu bellen vooral werkgevers omdat ze mensen tekort komen. Aan mij de taak om een passende match te vinden. Niet makkelijk nu, maar ik houd wel van een uitdaging! En je weet ook dat er weer andere tijden aankomen ooit.”
In het woud van uitzendorganisaties wil Kelly Oosterom zich onderscheiden door te focussen op het persoonlijke contact. “Ik wil mensen in de ogen kunnen kijken, daarom kan iedereen hier na een belletje ook binnenlopen. Het gebeurt wel eens dat iemand op een vacature reageert en ik tijdens de kennismaking die persoon bijvoorbeeld geschikter vind voor een andere job. Daar kom je niet achter als je alleen via de mail of telefonisch contact hebt.”

Kapitaal
KOOSS bemiddelt zowel hoog- als laag- tot niet-opgeleid personeel, met name voor productie, logistiek, techniek en administratief. “Werknemers zijn het kapitaal van een bedrijf, de motor. Dat probeer ik werkgevers altijd duidelijk te maken. En voor iedere werkzoekende geldt: werk is zo belangrijk voor je. Het is goed om ergens bij te horen, je steentje te kunnen bijdragen.”
Tot slot die naam, KOOSS. Kelly lacht als ze aan haar uitleg begint. “Ik was een beetje aan het spelen met letters en woorden: Kelly Oosterom Oss. Ik woon in Oss, dacht er nog even aan om me in Oss te vestigen, maar hier in Veghel ben ik geboren, werk ik al mijn hele leven en heb ik mijn netwerk. Dus het was eigenlijk logisch dat het Veghel zou worden. Maar de naam vond ik wel lekker klinken. Bovendien, Koos den Otter was mijn eerste werkgever. De cirkel is dus rond!”

KOOSS recruitment & flex is gevestigd aan de Pater van den Elsenlaan 22 in Veghel. Info: www.kooss.nl

Heeft u personeel nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe collega welke direct bij u in dienst treedt? KOOSS ontzorgt u met de wervingscampagne en selectieprocedure en brengt enkel een selectief aanbod van potentiële matches bij u onder de aandacht.

Neem direct contact met ons op.
whatsapp KOOSS