Groot nieuws! - kooss

#Spot•on matching.

Groot nieuws!

31-08-2021 – Stimuleren en verbinden, dat was een van de kreten die ik zag toen ik bij de Kamer van Koophandel binnenliep, perfect dacht ik want dat wil ik ook!

Morgen, woensdag 1 september 2021 is het dan eindelijk zover en mag ik de deuren van KOOSS recruitment & flex openen! Super trots en blij ben ik dat ik eindelijk weer met ‘mijn poten in de klei’ kan. Met een rugzak vol ervaring, kennis en enthousiasme wil ik kleinschalig en met grote betrokkenheid een bijdrage leveren aan het werkgeluk van mensen!

 

KOOSS wil met eerlijke en heldere communicatie betrokken zijn bij werkgever en werknemer in hun zoektocht naar de juiste match. Vanuit partnership, oplossingsgericht de weg naar werk en personeel laagdrempelig en makkelijk maken!

 

De branche en markt die ik zo goed ken maar waar ik toch weer op eigen kracht in mag gaan bewegen. Ik heb er zin in om weer lekker in gesprek te gaan met werkzoekenden en werkgevers en mooie, duurzame matches te maken!

 

Met heel veel vriendelijke groeten en graag tot ziens,

 

Kelly Oosterom

Heeft u personeel nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe collega welke direct bij u in dienst treedt? KOOSS ontzorgt u met de wervingscampagne en selectieprocedure en brengt enkel een selectief aanbod van potentiële matches bij u onder de aandacht.

Neem direct contact met ons op.
whatsapp KOOSS